DEJAN RADONJIĆ PONOVO U BEOGRADU: Crveno-beli ruše "zelene"

M.M.

13. 10. 2022. u 14:59 >> 14:59

KOŠARKAŠI Crvene zvezde ugostiće Panatinaikos u drugom kolu Evrolige. Utakmica će se igrati u hali "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 19 časova.

ДЕЈАН РАДОЊИЋ ПОНОВО У БЕОГРАДУ: Црвено-бели руше зелене

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli još uvek ne mogu da računaju na najzvučnije pojačanje, tačnije na Nemanju Nedovića. Momak iz Nove Varoši je povredu zadobio na evropskom prvenstvu i još uvek se nije oporavio.

Pored njega van sastava je i Ognjen Dobrić koji je prošle godine bio jedna od najbitnijih figura u rotaciji.

Izabranici Vladimira Jovanovića u regionalnoj ligi imaju skor 2-0, savladali su MZT Skoplje i podgoričku Budućnost, dok su u Evroligi na samom startu doživeli poraz od  Anadolu Efesa.

Srpski predstavnik je igrao dobro u meču protiv aktuelnog šampiona, u prvom poluvremenu su bili i te kako konkurentni, međutim, u nastavku je kvalitet velikih asova kao što su Vasilije Micić i Vil Klajburn došao do izražaja.

Danas u goste dolazi Panatinaikos, ekipa koju sa klupe predvodi dugogodišnji šef stučnog štaba crveno-belih Dejan Radonjić.

Crnogorski stručnjak nije počeo sezonu kako je zamislio, nakon pobede u polufinalu kupa nad Kolosom vezali su tri poraza. 

Poraz u prvom kolu najelitnijeg takmičenja su doživeli na svom terenu od Real Madrida. Gledalu smo u "OAKA" areni jednu neizvesnu i dramatičnu utakmicu gde je ipak španski predstavnik pokazao da poseduje bolji igrački kadar.

Nema sumnje da će večeras navijači Crvene Zvezde ovacijama dočekati čoveka koji im je doneo mnogo trofeja.

Trener "zelenih" će se večaras boriti sa emocijom ali i sa još dosta faktora. Njegov tim biće oslabljen neigranjem Derela Vilijamsa i Nejta Voltersa.

Prepuna hala davaće vetar u leđa svojim ljubimcima koji će pokušati da obezbede svoju prvu pobedu na evrosceni u ovoj sezoni.

Beogradski klub zna kako se igra protiv šestostrukog osvajača ovog takmičenja, a to najbolje pokazuje podatak da su u poslednjih šest duela Atinjani čak pet puta napuštali teren pognute glave.

Naša procena je da će i danas biti tako.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,54)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)