REAL SOSIJEDAD PRED VRATIMA PLEJ-OFA: Šerif na ''Anoeti'' poslednja prepreka

M.T.

13. 10. 2022. u 08:11

BASKIJCI su nepogrešivi u prva tri kola.

РЕАЛ СОСИЈЕДАД ПРЕД ВРАТИМА ПЛЕЈ-ОФА: Шериф на Аноети последња препрека

Foto: Profimedia

Real Sosijedad odlično igra u Ligi Evrope i izborio se za prilično komotnu poziciju pred današnji meč od 18.45 u kojem će na ''Anoeti'' dočekati Šerif iz Tiraspolja u okviru četvrtog kola grupe "E" Lige Evrope i potencijalnom pobedom obezbediti plasman u plej-of dva kola pre kraja grupne faze.

Pre nedelju dana u Moldaviji Real Sosijedad je trijumfovao sa 2:0 iskoristivši to što je domaćin u 61. minutu ostao sa igračem manje zbog isključenja Kajabua. U tom trenutku je ekipa Imanola Alguasila vodila sa 1:0, pa je sa igračem više samo potvrdila trijumf još jednim golom i zasela na prvo mesto u grupi sa osvojenih maksimalnih devet bodova iz tri kola.

Baskijci su pobedili na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima, a u španskom prvenstvu su proteklog vikenda savladali minimalcem Viljareal i ostvarili treću uzastopnu pobedu u La Ligi. Sosijedad je u španskom prvenstvu trenutno na šestoj poziciji sa 16 osvojenih bodova sa učinkom od pet pobeda, jednim remijem i dva poraza, koliko imaju Betis i Atletiko Madrid koji su plasirani iznad Baskijaca zbog bolje gol-razlike.

Šerif je posle startne pobede protiv Omonije na Kipru doživeo poraze od Mančester junajteda i Sosijedada i trenutno je na trećem mestu tabele sa tri osvojena boda, iza Mančestera sa šest i Sosijedada sa devet i samo ga pobeda danas ostavlja i dalje sa šansama da se ipak plasira u nokaut fazu.

Šampion Moldavije u domaćem prvenstvu skoro i da nema dostojnog protivnika pošto je u prošlom kolu savladao Dinamo Auto minimalnim rezultatom, a to je bila 21. uzastopna pobeda za Šerif u domaćem šampionatu i peta utakmica u nizu u kojoj nisu primili gol i na prvoj su poziciji sa 24 boda, šest više od drugoplasiranog Petrokuba.

Sosijedad ima prilično dobru situaciju što se tiče povređenih igrača pošto će meč protiv Šerifa preskočiti samo duže vreme povređeni Umar Sadik i Mikel Orazabal. Šerifov trener Stjepan Tomas je u još boljoj poziciji pošto nema povređenih igrača, a u sastavu neće biti samo Mustafa Kajabu koji je isključen u prethodnom meču u Ligi Evrope.

Sosijedad je na ovom meču veliki favorit pošto bi pobedom obezbedio plasman u nokaut fazu, iako i Šerif ima svoju računicu, ali teško će Baskijci dozvoliti iznenađenje pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,50)

TIP ZA KARTONE: +3,5 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)