RANJENI CRNO-BELI: Novajlija će morati da plati?

M.M.

10. 10. 2022. u 12:42 >> 13:42

KOŠARKAŠI Partizana gostovaće MZT-u u drugom kolu ABA lige.

РАЊЕНИ ЦРНО-БЕЛИ: Новајлија ће морати да плати?

ABA liga / Cibona / Marin Susić

"Crno-beli" su sjajno krenuli regionalno takmičenje, na samom startu su otputovali u Zagreb gde ih je čekala Cibona, međutim, kao i što se očekivalo, za izabranike Željka Obradovića nije bilo problema.

Kevin Panter i kompanija su slavili rezultatom 81-105, a upravo je Amerikanac bio najefikasniji u pobedničkom taboru sa 14 postignutih poena, pratili su ga Uroš Trifunović i Tristan Vukčević sa 14, dok su dvocifreni bili još Janis Papapetru, Danilo Anđušić, Dante Egzum i Matijas Lesor.

Pet dana kasnije ekipa je sletela u Berlin gde ih je čekala Alba. Svi su s nestrpljenjem iščekivali šta će se desiti na evrosceni, međutim, navijači beogradskog kluba su bili razočarani ishodom.

Nemački predstavnik je pokazao da je pravi dugogodišnji evroligaški tim. U sastavu nemaju velika imena, ali najveći kvalitet im je hemija koju su dugo gradili.

Utakmica se završila rezultatom 100-84, a Egzum je bio najefikasniji sa 22 poena, možemo slobodno reći da su najviše podbacili Džejms Naneli i grčki internacionalac Papapetru.

Danas će Obradovićevi puleni treću utakmicu u nizu igrati na gostujućem parketu, ali ako pogledamo sastave timova, sve osim rutinske pobede Partizana bi bilo veliko iznenađenje.

Crno-beli će večeras najverovatnije nastupiti u sastavu - Dante Egzum, Balša Koprivica, Kevin Panter, Uroš Trifunović, Tristan Vukčević, Danilo Anđušić, Đorđije Jovanović. Zek Ledej, Matijas Lesor, Jam Madar, Džejms Naneli i Janis Papapetru.

Naša procena je da će granica poena na ovom meču biti prebačena.

NAŠ TIP: +163,5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)