Mogu li Teo i družina biti prvi kojima je pošlo za rukom?

Novosti online

14. 06. 2022. u 09:31

Četvrta runda finala dva najtrofejnija kluba na „čizmi“ na programu je u utorak od 20.30 č. u „Mediolanum Forum“ areni.

Могу ли Тео и дружина бити први којима је пошло за руком?

Foto: Profimedia

Posle tri utakmice Armani ima prednost od 2:1 u seriji. Ukoliko žele da budu u egalu i po povratku serije u Bolonju, Virtus mora da uradi nešto što niko nije – da savlada Armani u Milanu. Armani ima skor 20-0 ove sezone u „Mediolanumu“.

Otkad je uveden plej-of sistem u šampionatu Italije 1976. godine, tek četvrti put se sastaju giganti koji u svojim vitrinama imaju ukupno 44 titule državnog prvaka Italije, (Armani 28, Virtus 16). Etore Mesina je doneo trećinu pehara šampiona Virtusu, a sada je u misiji da u Milano donese prvi posle četiri godine posta.

Protekle sezone Virtus je „počistio“ Armani sa 4:0 i trijumfovao posle 20 godina, predvođen Aleksandrom Đorđevićem na klupi i Milošem Teodosićem i Stefanom Markovićem na parketu.

Sada je situacija posle pređenog puta na strani Armanija. Napravili su „brejk“ već u prvom meču, Heket je promašio bitne penale u finišu. Miloš Teodosić se potrudio da se u Milano ode sa egal šansama, a najviše je profitirao od njegovih asistencija Toko Šengelija. Virtus je uspeo da slomi otpor protivnika u poslednjoj deonici odličnom igrom u odbrani.

Treći meč je doneo očekivani odgovor ekipe Etorea Mesine. Nikolo Meli je preuzeo odgovornost, uz pomoć Šejvona Šildsa, i bio prevaga za novo vođstvo Armanija. Šuterski su ekipe bile u egalu prema statistici, ali je kontrola skoka bila na strani Armanija, koji je u trećem periodu „prigrlio“ i potvrdio trijumf.

Teove asistencije Šengelija i Žete moraju da pretvaraju u poene, a u „plusu“ da završe Vims i Belineli.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,5)

 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista