PUTOVANJE PO EVROPI: Završnica sezone!

M.M.

31. 05. 2022. u 10:48

NAŠA redakcija je spremila svojim čitaocima analizu tri zanimljiva košarkaška meča.

ПУТОВАЊЕ ПО ЕВРОПИ: Завршница сезоне!

FOTO: Evroliga

TBSL

Anadolu Efes gostovaće Galatasaraju u trećoj utakmici turskog prvenstva.

Puleni Ergina Atamana su izjednačili seriju, i sada je 1-1. U poslednjem meču su na svom parketu bez previše drame trijumfovali sa rezultatom 91-77.

Najefikasniji u pobedničkom taboru je bio Vasilije Micić sa 19 poena, Srbin je pokazao zašto je poneo zvanje najkorisnijeg igrača Evrolige.

Aktuelni šampion Evrolige ima kvalitetniji sastav, verujemo da će večeras pokazati zašto su najjača ekipa u Evropi poslednjih nekoliko godina.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,48)

ACB

Košarkaši Huventuda ugostiće Tenerife u odlučujućoj utakmici četvrtfinala španskog plej-ofa.

Trenutni rezultat u seriji je 1-1. Obe ekipe su pokazale dominaciju na svom parketu. "Badalonci" su u prvom meču trijumfovali sa rezultatom 100:68, dok su "kanarinci" tri dana kasnije izjednačili pobedom od 27 razlike, najviše zahvaljujući Kajlu Vilčeru koji je pružio briljantnu partiju ubacivši 37 poena.

Evidentno je da domaći teren igra veliku ulogu, pobednik ovog duela će ići na Barselonu u polufinalu. Naša procena je da je brejk između ovih ekipa trenutno nemoguća misija, verujemo da će se domaćin plasirati u narednu rundu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,6)

FOTO: AP

SERIJA A

Virtus Bolonja i Tortona odigraće treći meč polufinala italijanskog prvenstva.

Izabranici Serđa Skariola igraju sjajno, osvojili su Evrokup i trenutno pucaju od samopouzdanja, već sedam mečeva ne znaju za poraz, a trenutno ih samo pobeda deli od finala domaćeg prvenstva (2-0).

Prošli meč su rutinski rešili u svoju korist rezultatom 91-70. Najbolju partiju je prikazao Miloš Teodosić koji je ubacio 17 poena, popularni "Teo" igra kao u najboljim danima i pravi je vođa na terenu.

Ukoliko klub iz Bolonje pobedi večeras, u finalu bi ih verovatno čekao najveći konkurent Milano koji vodi protiv Sasarija takođe sa 2-0.

Verujemo da će gosti opravdati ulogu favorita i slaviti u današnjem meču.

NAŠ TIP: H2 2,5 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)