LUDILO U SERIJI A: Empoli bodove spasa traži protiv rimske ''vučice''

V.M.

26. 05. 2024. u 10:35

VEOMA nas zanimljiv meč očekuje večeras na ''Karlo Kastelaniju'' gde će Empoli koji se bori za opstanak dočekati Romu koja se nada da i dalje može do Lige šampiona (20:45).

ЛУДИЛО У СЕРИЈИ А: Емполи бодове спаса тражи против римске вучице

Foto: Profimedia

Empoli je proteklog vikenda ispustio tri boda protiv direktnog rivala u borbi za opstanak, Udinezea. Vodio je sve do zadnjeg minuta, ali pad koncentracije i napravljen jedanaesterac sprečio je ''azure'' da odnesu tri boda sa ''Friulija'' (1:1).

Zbog toga su ostali u zoni ispadanja i sada imaju bod manje od Udinezea, a kako su odigrali dva remija u međusobnim duelima, ukoliko budu izjendačeni po broju osvojenih bodova igraće se plej-aut kao što je prošle godine bio slučaj sa Specijom i Veronom.

Udineze igra sa Frozinoneom u istom terminu, još jednom ekipom koja se bori za opstanak (ima dva boda više od Empolija), tako da će biti veoma zanimljivo večeras u Seriji A.

Pobeda sigurno obezbeđuje opstanak ''azurima'' tako da će igrati na pobedu protiv Rome čija je sudbina u rukama Atalante koja od 18 časova igra sa Torinom.

Naime, ''vučica'' je trenutno šesta na tabeli i ne može da mrdne, ali u slučaju da Atalanta savlada Torino šesto mesto će voditi u Ligu Evrope, dok će svaki drugi ishod šestu poziciju povesti ka Ligi šampiona.

Kako se taj meč igra od 18 časova, Roma će znati svoju subinu pre početka meča, a bilo kakva ona da bude pitanje je koliko će gosti biti motivisani na večerašnjem duelu, mada vredi istaći da tradicionalno igraju odlično protiv Empolija kojeg su savladali osam puta zaredom.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti Ćerija, Ebuesija i Grasija, dok će sa druge strane meč propustiti Lukaku, Paredes i Spinacola.

NAŠ TIP: 1X&|0-1 (kvota 2,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)