U ODBRANI ALBASETEA DUVA PROMAJA: "Zeleni đavoli" se nadaju drugoj uzastopnoj promociji

O. M.

25. 03. 2024. u 08:55

ALBASETE dočekuje Ferol u 32. kolu druge španske lige, popularne Segunde. Utakmica se igra od 20 časova i 30 minuta na stadionu "Karlos Belmonte".

У ОДБРАНИ АЛБАСЕТЕА ДУВА ПРОМАЈА: Зелени ђаволи се надају другој узастопној промоцији

Foto: Profimedia

Domaćin je nanizao tri poraza i četiri utakmice bez pobede, zbog čega je došao u zonu ispadanja. Doduše, pobedom ovde ima priliku da preskoči Alkorkon koji je već odigrao utakmicu 32. kola u kojoj je juče savladao ekipu Ovijeda.

S druge strane, gosti iz Ferola dobro stoje na tabeli, u ozbiljnoj su konkurenciji za plej-of, što je uspeh za ekipu koja je tek izborila plasman u drugi razred španskog fudbala.

Albasete je prošle sezone igrao plej-of, a ove se, eto, bori za opstanak. Sa samo jednom pobedom u poslednjih 12 kola u najgoroj su formi u ligi. Imaju i najgoru odbranu u ligi, sa 47 primljenih golova, a po još nečemu su lideri, a to nije nužno loša stvar, bar ne za ljubitelje klađenja koji uvek na njih mogu da se oslone kada je u pitanju igra "oba tima daju gol" koja je prošla 19 puta u sezoni, najviše od svih ekipa u Španiji 2.

Ovo je Ferolu prva sezona u Segundi posle 2006. godine i kako sada stvari stoje, "zeleni đavoli" su blizu cilja, a to je da izbore opstanak. Donedavno se činilo da će Ferol načiniti senzaciju i čak izboriti plasman u Primeru, ali ih je loš start 2024. godine potisnuo naniže. Doskoro su imali samo jednu pobedu u novoj godini, a onda su u prošlom kolu savladali Valjadolid posle posta od šest kola.

Raspored do kraja sezone im ide naruku, pa ćemo ih možda ipak gledati u plej-ofu, ali da bi se to desilo, moraće da počnu da igraju bolje u gostima, gde su vezali tri poraza.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 2.00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)