BIĆE GOLOVA NA "PRAJD PARKU": Derbi se vraća na pobedničku stazu

O. M.

27. 02. 2024. u 12:12

DERBI KAUNTI dočekuje ekipu Čarlton atletika na svom "Prajd parku" od 21 čas.

БИЋЕ ГОЛОВА НА ПРАЈД ПАРКУ: Дерби се враћа на победничку стазу

Profimedia

"Ovnovi" su trenutno drugi u ligi, imaju impresivan skor sa 20 pobeda, 6 remija i 8 poraza. Zaostaju sedam bodova za liderom Portsmutom, ali uz utakmicu manje.

Njihov poslednji takmičarski meč bio je protiv Barnslija, gde su izgubili rezultatom 2:1. Bio je to njihov prvi poraz u svim takmičenjima posle mesec dana.

Čarlton je, sa druge strane, rangiran na dvadesetom mestu u ligi sa 7 pobeda, 13 remija i 14 poraza u ukupnim mečevima. imaju 34 boda, samo jedan više od Čeltnama koji je prvi u zoni ispadanja.

U poslednjih pet međusobnih susreta Derbija i Čarltona, "ovnovi" su pobedili tri puta, dok "latiksi" imaju dva trijumfa. Nije bilo remija između ova dva tima. Poslednji meč između njih odigrao se u februaru 2024, gde je Derbi pobedio rezultatom 1:0.

Derbi ima drugu najbolju odbranu i treći najbolji napad, dok je Čarlton drugi najgori u odbrani (samo je "fenjeraš" Karlajl primio više golova), ali je najefikasnija ekipa u donjem delu tabele.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 2,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)