LIDS JE UHVATIO ZALET: U Velsu traži sedmu uzastopnu prvenstvenu pobedu

V.M.

13. 02. 2024. u 11:32

U 32. kolu engleskog Čempionšipa četa Danijela Farkea će pokušati da nastavi trijumfalni niz na gostovanju Svonsiju (20.45).

ЛИДС ЈЕ УХВАТИО ЗАЛЕТ: У Велсу тражи седму узастопну првенствену победу

FOTO: EPA

Lids igra odličan fudbal, nalazi se u najboljoj formi u Čempionšipu i prosto dominira na startu 2024. godine. Od početka januara je odigrao šest prvenstvenih utakmica i ostvario je isto toliko pobeda.

Poslednja žrtva bio mu je Roteram koji je za vikend rutinski savladao sa 3:0 na ''Eland roudu''.

Zahvaljujući tim trijumfima ''paunovi'' su se u potpunosti priključili borbi za direktan plasman u Premijer ligu. Sada su treći na tabeli i imaju samo bod manje od drugoplasiranog Sautemptona, dok im lider Lester beži čak 12 poena.

Osnova dobrih rezultata gostiju je odlična defanziva. Nisu primili gol na poslednje tri utakmica, a minulih devet mečeva čak šest puta su uspevali da sačuvaju svoju mrežu.

Takođe treba nahvaliti i trenera Danijela Farkea koji je naštelovao svoju četu i dobio je nagradu za najboljeg menadžera meseca Čempionšipa u januaru.

Sa druge strane strane, Svonsi je prekinuo negativan niz od pet vezanih utakmica bez trijumfa u svim takmičenjima savladavši Hal proteklog vikenda pogotkom Kalena u 11. minutu (1:0).

Domaćini su se tako izdigli na 16. mesto i sada imaju sigurnih sedam poena prednosti u odnosu na KPR koji je prvi tim ispod crte.

U prvom delu sezonu Lids je savladao Svonsi sa 3:1, a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici