NAVIJAČI ŽELE OSVETU: "Tumba" će biti prazna, ali podrška fudbalerima PAOK-a neće izostati

O. M.

03. 01. 2024. u 10:48

PAOK dočekuje ekipu OFI sa Krita u 16. kolu grčke Superlige. Utakmica na praznom stadionu "Tumba" počinje u 19 časova.

НАВИЈАЧИ ЖЕЛЕ ОСВЕТУ: Тумба ће бити празна, али подршка фудбалерима ПАОК-а неће изостати

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

PAOK je prvi deo sezone završio u velikom stilu, pobedivši u poslednjih 8 mečeva u svim takmičenjima. Oni su na prvom mestu i atmosfera u timu i među navijačima u gradu je neverovatna.

"Orlovi" su doživeli samo dva poraza u sezoni, jedan od šampiona AEK-a, dok im je drugi naneo upravo današnji protivnik, pa će navijači biti dodatno razočarani što neće moći na stadion da prisustvuju "osveti", mada je to možda preteška reč kada je u pitanju duel ovih ekipa koje neguju prijateljske odnose iz istorijskih razloga. 

Nakon poraza od AEK-a, PAOK je odigrao deset utakmica, a samo je Aberdin u Ligi konferencija uspeo da ostane neporažen. To je ujedno bila i jedina utakmica u najmlađem evropskom klupskom takmičenju u kojoj PAOK nije pobedio na putu do prvog mesta grupe G.

Stadion će biti prazan, ali će navijači biti ispred Tumbe da bodre igrače koji će ih sigurno čuti.

U svakom slučaju, sa navijačima ili bez njih, treba očekivati da će PAOK nastaviti tamo gde je stao pre praznika, nastavljajući pobednički niz. PAOK ima samo bod više od Panatinaikosa i tri više od Olimpijakosa i nema mesta za gubljenje bodova u susretima sa lošijim ekipama.

NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,74)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)