"TRAKTORDŽIJE" DUVAJU ZA VRAT "LISICAMA": Votford ima tim za plej-of

O. M.

12. 12. 2023. u 13:26

IPSVIČ gostuje Votfordu u 21. kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra od 20 časova i 30 minuta na Vikaridž roudu.

ТРАКТОРЏИЈЕ ДУВАЈУ ЗА ВРАТ ЛИСИЦАМА: Вотфорд има тим за плеј-оф

FOTO: Profimedia

Domaći tim je deseti na tabeli sa 28 bodova, dva manje od mesta koja vode u plej-of. Votford je skupio po sedam pobeda i remija uz šest poraza. U nekoliko navrata su gubili bodove kada su zasluživali pobede, pre svega u utakmicama sa Kardifom (1:1) i Hadersfildom (0:0) gde su bili apsolutno dominantan tim.

Votford u poslednje vreme igra dobro. Posle serije loših rezultata tokom septembra, značajno su popravili formu i u poslednjih deset utakmica doživeli su samo jedan poraz, od Lestera.

S druge strane, Ipsvič je od početka sezone krenuo jako sa ambicijom da se vrati u Premijer ligu i za sada im ide sve po planu. Trenutno su drugi na tabeli sa bodom manje od lidera Lestera, ali i sa ove pozicije imaju siguran prolaz u elitni razred engleskog fudbala.

Da nije bilo krize tokom novembra u kome su osvojili pet od mogućih 12 bodova i usput ispali iz Liga kupa, "traktordžije" bi sada bile prve na tabeli.

Uprkos dobroj formi domaćina, Ipsvič je blagi favorit u ovom derbiju kola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)