DVOBOJ "LAVOVA" NA PARKENU: Ulog je evropsko proleće

O. M.

12. 12. 2023. u 12:53 >> 12:53

U jednoj od odlučujućih utakmica poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona, Kopenhagen dočekuje Galatasaraj. Utakmica se igra na stadionu "Parken" od 21 čas.

ДВОБОЈ ЛАВОВА НА ПАРКЕНУ: Улог је европско пролеће

FOTO: Profimedia

Pobeda i jednima i drugima garantuje prolaz u osminu finala, dok remi odgovara danskom timu, ali samo u slučaju da Mančester junajted ne pobedi Bajern u drugoj utakmici ove grupe.

Lavovi iz Kopenhagena su veliki posao uradili u Minhenu u prošlom kolu kada su izborili nerešen rezultat, a na ruku im je išao i rezultat u Istanbulu gde su Galatasaraj i Mančester junajted takođe podelili bodove.

Kopenhagenu se u poslednja dva kola "vratilo" zbog nesrećnog gubitka bodova u prva tri kola. U prvom kolu u Istanbulu su prokockali prednost od 2:0, primivši dva gola u poslednja tri minuta utakmice. Zatim su u drugom kolu ispustili 1:0 protiv Bajerna na "Parkenu i izgubili sa 2:1, a u trećem kolu su u sedmom minutu nadoknade promašili penal za izjednačenje protiv Junajteda na "Old Trafordu".

Galatasaraju samo pobeda igra za plasman u osminu finala Lige šampiona, dok im u slučaju remija ili poraza plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope zavisi od rezultata utakmice u Mančesteru.

Lavovi sa Bosfora imaju razloga za optimizam jer su u dosadašnjem delu sezone ipak pokazali više od današnjeg protivnika. Dok Kopenhagen posrće u danskom prvenstvu a ispao je i u nacioanlnom Kupu posle dvomeča sa Silkeborgom, Galata deli lidersku poziciju turske Superlige sa Fenerbahčeom.

Osim dva poraza od Bajerna u Ligi šampiona poraženi su samo još jednom u sezoni, od Hatajaspora u utakmici u kojoj su zaslužili bar bod.

Dodatna prednost za goste je što u Dansku dolaze kompletni dok domaći tim ima nekoliko povređenih prvotimaca.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije