''FUDBAL SE VRAĆA KUĆI'': Englezi će biti glavni favoriti za osvajanja Eura u Nemačkoj

V.M.

17. 11. 2023. u 11:05

U okviru grupe ''C'' kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Engleska će dočekati Maltu (20:45).

ФУДБАЛ СЕ ВРАЋА КУЋИ: Енглези ће бити главни фаворити за освајања Еура у Немачкој

FOTO: Tanjug/AP

Domaćini igraju sjajno tokom čitavog dela kvalifikacija i samo ih je remi sa Ukrajinom sprečio da imaju perfektan skror nakon šest kola, tako da su već sada osigurali plasman na Euro gde će uz Francusku biti glavni favoriti za osvajanje.

Ova generacija je jedna od boljih koju je ''gordi albion'' imao, a o tome svedoče imena poput Kejna, Belingema, Fodena, Sake, Rašforda, Vokera, Stounsa, Rajsa i mnogih drugih.

Na proteklom evrospkom prvenstvu su dogurali do finala gde su pred svojim navijačima ispustili prednost protiv Italijana (1:1) i na kraju su poraženi nakon lošijeg izvođenja jedanesteraca, dok su na Svetskom prvenstvu u Kataru dogurali do četvrtfinala gde ih je izbacio eventualni vicešampion, Francuska (1:2).

Englezi veruju da je sada vreme da konačno osvoje neko veliko takmičenje i veruju da će se ''fudbal vratiti kući''.

Današnji rival biće im Malta o kojoj ne treba trošiti previše reči, tradicionalno se nalazi na samom dnu tabele i do sada je čak 18 put vadila loptu iz svoje mreže uz samo dva postignuta pogotka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&4+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)