"MLINARI" JURE REDAK PODVIG: Čelmsford bez poraza od septembra

O. M.

13. 11. 2023. u 12:42 >> 12:42

DERBI 19. runde engleske Nacionalne lige, divizija jug, igra se ovog ponedeljka u Ejveliju gde domaći tim dočekuje ekipu Čelmsforda. Utakmica se igra na "Parksajdu" od 20 časova i 45 minuta.

МЛИНАРИ ЈУРЕ РЕДАК ПОДВИГ: Челмсфорд без пораза од септембра

Profimedia

Domaći tim je u subotu doživeo prvi poraz posle više od mesec dana, bolji je bio trećeplasirani Bat (3:0), ali su zadržali drugu poziciju i dobre izglede da se plasiraju direktno u polufinale plej-ofa, mada ni prvo mesto koje vodi direktno u Nacionalnu konferenciju nije predaleko.

Jeovil ima dostižnih šest bodova prednosti, ali sada su se u trku uključili i Bat, kao i Helmond. "Mlinari" su vezali dve promocije, pre dve godine bili su u Severnoj diviziji Istmijan lige, a prošle godine osvojili su Premijer diviziju. Bio bi pravi podvig da vežu tri promocije u viši rang, ali to nije nemoguće.

Čelmsford je u seriji bez poraza ali je čak pet od poslednjih šest mečeva remizirao, zabaeleživši usput i jednu pobedu. U Ligi imaju dve pobede i pet remija na poslednjih sedam utakmica, a nisu izgubili od sredine septembra, kada je od njih bio bolji Sent Albans, ekipa koja ih je prošle godine zaustavila u četvrtfinalu plej-ofa a kasnije i sama ispala. 

Oni trenutno zauzimaju sedmu poziciju, poslednju koja vodi u plej-of, sa 26 bodova, koliko ima i osmoplasirani Vorting.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PEDLOG: 1X&GG (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima