KRALJEVI REMIJA DOLAZE U ARAD PO BOD(OVE): Domaći tim je u seriji dobrih rezultata

O. M.

13. 11. 2023. u 10:06

POSLEDNjA utakmica 16. kola rumunskog fudbalskog šampionata igra se ovog ponedeljka u Aradu gde domaća UTA od 19 časova i 30 minuta dočekuje Ocelul.

КРАЉЕВИ РЕМИЈА ДОЛАЗЕ У АРАД ПО БОД(ОВЕ): Домаћи тим је у серији добрих резултата

Profimedia

UTA je 11. na tabeli sa 18 bodova, a Otelul odmah ispod nje sa bodom manje. Domaći tim je u seriji dobrih rezultata jer već sedam kola ne zna za poraz, mada je u tom periodu izgubio u nacionalnom Kupu od Univerzitatee iz Krajove.

S druge strane, gosti su zapali u krizu rezultata, vezali su pet utakmica bez pobede. Istina, Ocelul retko gubi, samo dva poraza zabeležio je u celoj sezoni. Prvi od lidera FCSB-a, a drugi od Farula iz Konstance, zanimljivo, oba kod kuće.

U gostima nemaju poraz, ali imaju samo jednu pobedu, dok su šest puta igrali neodlučeno. Poslednji poraz u gostima doživeli su još u maju, u plej-ofu Druge lige od Glorije Buzau.

Biće ovo prvi susret UTA i Ocelula posle 16 godina, a poslednji put kada su se sastali u Aradu bilo je 1:0 za Ocelul.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)