NAJBOLJI NAVIJAČI U NEMAČKOJ NOSE SVOJ TIM KA NOVOJ POBEDI? Domaćin bi da se vrati u Bundesligu!

V.M.

10. 11. 2023. u 10:00

FUDBALERI Sankt Paulija ugostiće ekipu Hanovera na otvaranju 13. kola popularne Cvajte. Meč se igra na ''Milerntor stadionu'' sa početkom u 21.00.

НАЈБОЉИ НАВИЈАЧИ У НЕМАЧКОЈ НОСЕ СВОЈ ТИМ КА НОВОЈ ПОБЕДИ? Домаћин би да се врати у Бундеслигу!

Foto: Profimedia

Večeras ćemo imati priliku da gledamo obračun timova koji ističu ozbiljnu kandidaturu za povratak u viši rang, domaćin je lider na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok su gosti trenutno treći i sakupili su pet poena manje, a između njih je uvek nesrećni Hamburg koji se i dalje nije vratio u elitu od kada je po prvi put ispao iz nje 2018. godine.

Sankt Pauli igra sjajno ove godine, ne zna za poraz i na 12 mečeva je ostvario sedam pobeda uz pet remija. Prošlog vikenda je potvrdio odličnu formu kada je u gostima rutinski savladao Elverzberg golovima Egeštajna i Hartela (2:0).

Najbolja odlika čete Fabijana Hirzlera je sjajna defanziva koja je samo devet puta vadila loptu iz svoje mreže, najmanje u ligi, a svoj posao rade i ofanzivci sa 24 postignuta gola.

Da gledamo obračun najbolje odbrane i napada pobrinuli se gosti koji su golgeterski najraspoloženiji tim Cvajte sa 26 postignutih pogodaka.

Hanover takođe igra veoma dobar fudbal, ali većinu bodova je osvojio pred svojim navijačima (13 od 21), a na gostovanjima se nalazi u negativnoj seriji od tri vezana meča bez trijumfa, remi uz dva poraza.

U proteklom kolu bivši provligaš je slavio protiv Braunšvajga sa 2:0.

Prošle sezone na dva međusobna duela viđen je trijumf Sankt Paulija (2:0), kao i remi (2:2).

Večeras očekujemo da domaćin ostane neporažen, a verujemo i da neće trebati mnogo vremena da se postigne prvi gol pošto su ovo napadački dva potentna tima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|1+ (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)