GOSTI ŽELE EKSPRESAN POVRATAK U ELITU: Domaćin je u seriji od pet utakmica bez poraza

O. M.

06. 11. 2023. u 11:42

OKSER gostuje Genganu u 13 kolu francuske Lige 2. Utakmica se igra na stadionu "Ruduru" od 20 časova i 45 minuta.

ГОСТИ ЖЕЛЕ ЕКСПРЕСАН ПОВРАТАК У ЕЛИТУ: Домаћин је у серији од пет утакмица без пораза

FOTO: Profimedia

"Plavo-beli" su trenutno četvrti na tabeli sa 22 boda, a pošto je trećeplasirani Sent Etijen kiksnuo na svom terenu protiv FK Pariza, imaju priliku da se pobedom domognu pozicije koja vodi u baraž za Ligu jedan.

Okser je prošle sezone ispao pošto je zauzeo 17. poziciju u Ligi jedan, a status je izgubio "zahvaljujući" seriji od sedam utakmica bez pobede u završnici šampionata. prošle nedelje je na svom terenu poražen od Dankerka, što je druga utakmica bez pobede za ovu ekipu, nakon serije od četiri utakmice iz kojih su skupili maksimalnih 12 bodova.

S druge strane, Gengan je u seriji od pet utakmica bez poraza, a imaju tri remija u nizu. Prošle nedelje odigrali su bez golova na gostovanju Bastiji.

Pre dve godine igrali su nerešeno na ovom stadionu dok je Gengan pobedio u Okseru. Na poslednjih šest duela u Ligi dva Gengan ima tri pobede dok su tri meča završena nerešeno. Okser nije slavio protiv današnjeg protivnika od pobede u Kupu 2015. godine, a u gostima punih 20 godina.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)