TEN HAG ''NA KONOPCIMA'' POSLE NOVE BRUKE: Mogu li ''kolibari'' da mu zadaju nokaut?

V.M.

04. 11. 2023. u 09:20

NA otvaranju 11. kola Premijer lige, Fulam će dočekati Mančester junajted na ''Krejven kotidžu'' (13:30).

ТЕН ХАГ НА КОНОПЦИМА ПОСЛЕ НОВЕ БРУКЕ: Могу ли колибари да му задају нокаут?

FOTO: EPA

Agonija Junajteda se nastavlja i velikan iz Mančestera tone sve dublje i dublje. Ipak, pored činjenice da ima katastrofalan start sezone, uspeo je još više da se ponizi u proteklih sedam dana.

Prvo je apsolutno nadigran od strane Sitija u gradskom derbiju na kojem su ''građani'' slavili sa 3:0, a nakon toga je identičim rezultatom u ovkiru EFL kupa na ''Old trafordu'' trijumfovao i Njukasl.

Erik ten Hag je navukao gnev navijača na sebe i deluje da će teško nađi rešenje za ovu situaciju pošto ''crveni đavoli'' ne pamte kada su ovako loše izgledali na terenu.

Mančester je trenutno osmi na tabeli sa 15 osvojenih bodova, a i kada trijumfuje to izgleda neubedljivo kao protiv Šefild junajteda i Brentforda (po 2:1).

Danas će za rivala imati Fulam koji igra po principu toplo-hladno ove sezone. Osvojio je 12 bodova i na poslednje tri utakmica ostvario je pobedu uz poraz i remi.

''Kolibari'' su preko leta ostali bez Aleksandra Mitrovića što se baš vidi na terenu pošto imaju jedan od najgorih napada u Premijer ligi sa samo devet postignutih pogodaka.

Ipak, Fulam je poznat kao domaćinska ekipa i dve od svoje tri pobede ostvario je na ''Krejven kotidžu'' tako da će se ponovo uzdati u huk sa tribina malenog stadiona u prestonici.

Tradicionalno gledano, ovaj meč ''leži'' Junajtedu koji je slavio na četiri od poslednjih pet nadmetanja sa Fulamom, a vredi napomenuti da su na svakom od tih mečeva oba tima tresla mrežu.

Verujemo da će se ta tradicija nastaviti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!