LUDOGOREC SVE BLIŽI PRVOM MESTU: Srbin preporodio Slaviju

O. M.

02. 11. 2023. u 08:56

LUDOGOREC gostuje Slaviji iz Sofije u zaostaloj utakmici trećeg kola bugarske prve lige. Utakmica se igra na stadionu "Aleksandara Šalamanov" u Sofiji od 17 časova.

ЛУДОГОРЕЦ СВЕ БЛИЖИ ПРВОМ МЕСТУ: Србин препородио Славију

Foto: Profimedia

"Orlovi" su preskočili nekoliko kola u Prvoj ligi zbog obaveza u kvalifikacijama za evropske kupove, ali ti "manevri" im nisu doneli povratak u Ligu šampiona nego tek plasman u Ligu konferencija.

Tamo je Ludogorec lepo počeo, pobedom nad Trnavom od 4:0, ali je usledio katastrofalan poraz od Norsjelanda od čak 7:1, pa zatim i od favorita grupe Fenerbahčea od 3:1.

U prvenstvu, "zeleni" su četvrti sa 27 bodova iz 13 utakmica. Zaostaju pet bodova za liderom Černim morem, ali imaju i dve utakmice manje od ekipe iz Varne. Ako pobede u obe zaostale utakmice izbiće na čelo tabele i izaći na put osvajanja 13. uzastopne titule šampiona Bugarske.

Ludogorec je u seriji od osam prvenstvenih utakmica bez poraza. Poslednji put izgubio je od Černog mora sa 1:0 sredinom avgusta.

Slavija je u poslednje četiri utakmice osvojila sedam bodova, dok je u prethodnih 11 skupila samo četiri. Tačnije, ta četiri je svojila u prva četiri kola, a onda je usledio niz od sedam poraza koji je trajao od sredine avgusta do početka oktobra. To je koštalo posla španskog trenerta Hose-Mariju Bakera na čije mesto je došao Zlatomir Zagorčić kome je ovo treći mandat na klupi "bele dame", a doneo je i poslednji trofej slavnom klubu, Kup 2018. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije