REDSI POBEĐUJU REDOM U LIGI EVROPE: Tuluz ispustio pobedu protiv Rojal uniona

O. M.

26. 10. 2023. u 11:50

LIVERPUL dočekuje ekipu Tuluza u trećem kolu E grupe Lige Evrope. Utakmica se igra od 21 čas na Enfildu.

РЕДСИ ПОБЕЂУЈУ РЕДОМ У ЛИГИ ЕВРОПЕ: Тулуз испустио победу против Ројал униона

FOTO: Tanjug/AP

Zahvaljujući lošijem plasmanu u Premijer ligi, Liverpul je ove sezone otišao direktno u Ligu Evrope gde je u konkurenciji Sen Žiloa, LASKA i Tuluza slovio za prvog favorita grupe E. Posle prva dva kola tu ulogu je i opravdao laganim pobedama u Lincu (3:1) i na Enfildu nad belgijskim predstavnikom (2:0).

Sada mu sledi dvomeč sa francuskom ekipom koja se pokazala kao drugi favorit grupe. U slučaju dvostruke pobede Redsi bi verovatno osigurali prvo mesto u grupi dva kola pre kraja.

U Premijer ligi Liverpul je trenutno na četvrtom mestu, ali zaostaje samo tri boda za prvoplasiranim Totenhemom.

Tuluz je u Ligu Evrope takođe došao direktno, kao osvajač Kupa Francuske. U prva dva kola osvojili su četiri boda protiv Sen Žiloa, u prvom kolu su ispustili pobedu, a na kraju je bilo 1:1, dok su LASK savladali minimalnim rezultatom. 

U Ligi jedan su u sredini tabele, a u poslednja dva kola vezali su dva remija, oba puta 1:1, sa ekipama iz vrha tabele, Brestom i Remsom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2-4 (kvota 2,08)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)