BRAGANTINO BRILJIRA U SERIJI A: Santos najavio bolje dane

O. M.

19. 10. 2023. u 12:29

Santos dočekuje Bragantino u 27. kolu brazilske Serije A. Utakmica je na programu u petak od jedan čas posle ponoći na stadionu "Urbano Kaldeira". U prethodnom kolu domaći su savladali Palmeiras, dok su gosti remizirali sa Atletiko Paranaenseom.

БРАГАНТИНО БРИЉИРА У СЕРИЈИ А: Сантос најавио боље дане

Foto: Profimedia

Santos u ovu utakmicu ulazi nakon što je u prethodnom kolu savladao Palmeiras u gostima sa 2:1. Trenutno zauzima tek 15. poziciju na tabeli sa 30 osvojenih bodova, dva manje od dvanaestoplasiranog Internasionala i mesta koje vodi u grupnu fazu Kopa Sudamerikane.

U poslednjih šest takmičarskih mečeva Santos je upisao tri pobede i tri poraza. 

Bragantino je u prethodnom kolu odigrao nerešeno u gostima sa Atletiko Paranaenseom 1:1. Iako su prvi poveli u 34. minutu golom Erika Ramiresa na asistenciju Mateusa Fernandesa, nisu uspeli da sačuvaju prednost i stignu do pobede, pošto su domaći izjednačili samo osam minuta posle pogotka.

Trenutno zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 46 osvojenih bodova. U poslednjih šest ligaških utakmica zabeležili su četiri pobede i dva remija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu