''LAVOVI'' MOGU NA PRVO MESTO: Gost se muči nakon dobrog otvaranja sezone

V.M.

25. 09. 2023. u 09:31

U poslednjoj utakmici šestog kola portugalskog prvenstva, Sporting će dočekati Rio Ave (21:15).

ЛАВОВИ МОГУ НА ПРВО МЕСТО: Гост се мучи након доброг отварања сезоне

Profimedia

Nakon nešto slabije prošle sezone, deluje da se domaćin ponovo vraća u borbu za titulu. Izgleda veoma dobro na terenu i u uvodnih pet kola izabranici Rubena Amorima su osvojili 13 bodova, tri manje od vodeće Benfike koju mogu preteći ako slave na večerašnjem duelu.

Pogodili su sa glavnim pojačanjima Gekerešom i Hjumlandom koji su uz Diomandea zatresli mrežu proteklog vikenda u pobedi nad Moreirenseom od 3:0.

''Lavovi'' su preko nedelje započeli učešće u Ligi Evrope gde su nakon preokreta golovima Gekerešea i Diomandea slavili protiv Šturma u Gracu (1:2).

Sa druge strane, Rio Ave je u prvom kolu savladao Šaves sa 2:0, ali nakon toga je posrnuo i osvojio dva boda u naredna četiri kola. 

Doživeo je poraze od Eštorila i Porta, dok je na poslednje dve utakmice odigrao nerešeno sa Kasa piom i Famalikaom (po 1:1).

''Lavovi'' iz prestonice su pobedili današnjeg rivala na minula četiri međusobna duela i to bez primljenog gola, a verujemo da će danas upisati i petu.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)