NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za petak

TIP redakcija

22. 09. 2023. u 08:53

JUČE nas je ponovo jedan par odvojio od dobitka, ali su naši tipsteri i danas spremili tiket koji donosi primamljivu kvotu.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за петак

FOTO: AP/Tanjug

Petak

20.30 Štutgart - Darmštad 1 (1,42)

20.45 Standard Lijež - Vesterlo 1 (1,92)

21.00 Monako - Nica 1 (2,20)

Ukupna kvota: 6,00

Prvi par na današnjem tiketu je meč Bundeslige gde je Štutgart veliki favorit protiv novajlija i verujemo da će to i opravdati pred svojim navijačima.

Posle lošeg početka Standard je stabilizovao formu i u poslednja tri meča osvojio šest bodova. Danas mu u goste stiže fenjeraš i verujemo da neće imati većih problema da upiše nova tri boda.

Poslednji par na tiketu je jedan od dva derbija šestog kola Lige 1. Monako je lider na tabeli i u sudaru neporaženih ekipa dočekuje Nicu koja je u prethodnom kolu pobedila u gostima šampiona Pariz Sen Žermen. Kvota na pobedu "kneževa" je odlična i vredi probati.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

ŠTA JE OTKRIVENO TOKOM OPERACIJE KOLENA? Evo u kom stanju je Novak Đoković i kada se vraća tenisu