LIVERPUL PRVI FAVORIT LIGE EVROPE: "Crveni" iz Austrije kreću po trofej

O. M.

21. 09. 2023. u 12:40 >> 12:40

POSLE osam uzastopnih godina igranja Lige šampiona Liverpul se vraća u nižerazrednu Ligu Evrope, gde nije učestvovao od sezone 2015/16. kada je stigao do finala, gde ga je zaustavila Sevilja. "Crveni" gostuju ekipi LASK-a u Lincu, od 18 časova i 45 minuta.

ЛИВЕРПУЛ ПРВИ ФАВОРИТ ЛИГЕ ЕВРОПЕ: Црвени из Аустрије крећу по трофеј

FOTO: Tanjug/AP

Liverpul je prema kladionicama jedan od najvećih favorita za osvajanje trofeja koji je podizao triput, poslednji 2001. godine u epskom finalu protiv Alavesa (5:4 posle produžeta).

Redsi su u seriji od 16 utakmica bez poraza u takmičarskoj utakmici, koja traje od prvog aprila kada su izgubili od šampiona Evrope i Engleske Mančester sitija. Poveli su i u toj utakmici, ali su potom primili četiri gola.

Na četiri od poslednjih pet utakmica došlo je "oba tima daju gol", i isto toliko "3+". 

Menadžer Jirgen Klop će verovatno malo rotirati ekipu u ovoj utakmici, jer ga za vikend očekuje nimalo lak prvenstveni okršaj sa Vest hemom, ali dobra vest za njega je da su se svi napadači bar po jednom upisali u strelce, tako da mu opcija za rotaciju ne nedostaje.

Protiv LASK-a ne sme biti opuštanja jer je ova ekipa neporažena u poslednjih sedam utakmica. Austrijska ekipa se vratila u Ligu Evrope posle dvogodišnje pauze, a poslednji put su bili treći u grupi sa Totenhemom i Antverpenom sa 10 osvojenih bodova. Sezonu kasnije igrali su u Ligi konferencija, gde su na putu do grupne faze eliminisali našu Vojvodinu, a zaustavila ih je u osmini finala praška Slavija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: I1+&3+ (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!