NOVAJLIJA SE DOBRO SNALAZI U SERIJI A: ''Neroverdi'' konačno ostvarili pobedu

V.M.

17. 09. 2023. u 11:43

U utakmici četvrtog kola Serije A, Frozinone će ugostiti Sasuolo (15:30).

НОВАЈЛИЈА СЕ ДОБРО СНАЛАЗИ У СЕРИЈИ А: Нероверди коначно остварили победу

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin se nakon nekoliko godina odsustva vratio u elitu i za sada pruža dosta dobre partije. Osvojio je četiri boda u uvodna tri kola i zauzima desetu poziciju na tabeli.

Prvu pobedu nakon povratka u Seriju A ostvario je u drugom kolu kada je iznenadio favorizovanu Atalantu rezultatom 2:1.

''Kanarinci'' su napravili zanimljivu odluku preko leta, naime promociju su obezbedili pod palicom Fabija Grosa ali uprava je odlučila da ne produžu ugovor sa njim i na mesto trenera je doveden Euzebijo di Frančesko. 

Iskusni Italijan je u svojoj karijeri najveće uspehe imao kada je predvodio Sasuolo i Romu, posrnuo je u poslednjih nekoliko godina sa par loših angažmana, ali sada je sasvim solidno započeo na klupi Frozinonea.

Sa druge strane, ''neroverdi'' su pred pauzu savladali Veronu sa 3:1 i tako upisali prvu pobedu u novoj sezoni. Izabranici Alesija Dionizija su se tim trijumfom izdigli izvan zone ispadanja i sada zauzimaju 13. poziciju sa tri osvojena boda.

Pre meča sa Veronom, gosti su doživeli dva neuspeha, bolji od njih su bili Atalanta i Napoli (po 0:2).

Međutim, igranje sa novajlijama ove nedelje ih neće mnogo uplašiti, pošto Neroverdi nikada nisu izgubili protiv današnjeg rivala (šest pobeda, četiri remija). To uključuje pobede na poslednja četiri gostovanja Frozinoneu, što dodatno povećava nadu da će obezbediti uzastopne pobede po prvi put od marta meseca. 

Ipak, vredi napomenti da su, ako računamo i prošlu sezonu, fudbaleri Sasuola bez pobede na poslednjih šest gostujućih utakmica u ligi (remi i pet poraza).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)