MANČINI DEBITUJE NA KLUPI "ZELENIH SOKOLOVA" Očekujte spektakl i goleadu u NJukaslu

O. M.

08. 09. 2023. u 13:00

FUDBAL doživljava procvat u Saudijskoj Arabiji čija Profesionalna liga dovodi sve više velikih fudbalskih imena, ali ne sede skrštenih ruku ni čelnici Saveza koji su za selektora izabrali Roberta Mančinija.

МАНЧИНИ ДЕБИТУЈЕ НА КЛУПИ ЗЕЛЕНИХ СОКОЛОВА Очекујте спектакл и голеаду у Њукаслу

FOTO: AP

Njegov mandat na klupi "zelenih sokolova" počeće dvema prijateljskim utakmicama na Sent Džejmsis parku u Njukaslu, od kojih je prva na programu ovog petka od 21 čas, a u njoj će protivnik biti reprezentacija Kostarike.

Sadijska Arabija je posle eliminacije sa Mundijala nastupila na Zalivskom kupu gde nije uspela da prođe grupu. Zatim je odigrala dve prijateljske utakmice u Džedi, protiv južnoameričkih reprezentacija Venecuele i Bolivije i obe izgubila sa 2:1.

Dan posle poraza od Bolivije dotadašnji selektor Erve Renar podneo je ostavku kako bi preuzeo žensku reprezentaciju Francuske koju je vodio na Mundijalu (i tamo postao prvi čovek koji je vodio svoje reprezentacije do pobeda i na muškom i na ženskom SP).

Kostarika je posle uzbudljivog nastupa na Mundijalu odigrala završnicu Konkakaf lige nacija gde je ostvarila polovičan uspeh i završila druga u konkurenciji Paname i Martinika.

Zatim su uzeli učešće na Zlatnom kupu gde su im protivnici u grupi opet bili Panama i Martinik, ali uz prisustvo i Salvadora. Stigli su do četvrtfinala u kome ih je eliminisao Meksiko. Za sve to vreme ostvarili su samo jednu pobedu i to na Zlatnom kupu protiv Martinika u utakmici sa deset golova (6:4).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 2,12)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024