ČELSI KONAČNO UPISAO POBEDU: ''Plavci'' bi do nova tri boda pred svojim navijačima

V.M.

02. 09. 2023. u 09:30

U četvrtom kolu Premijer lige gledaćemo duel dvostrukih prvaka Evrope, Čelsija i Notingem foresta (16:00).

ЧЕЛСИ КОНАЧНО УПИСАО ПОБЕДУ: Плавци би до нова три бода пред својим навијачима

Foto Profimedia

Maurisio Poketino je iz trećeg pokušaja uspeo da ostvari prvu pobedu na klupi Čelsija kada je njegova četa savladala novajliju Luton na ''Stamfor bridžu'' sa 3:0. Na tom susretu najviše se isatakao Rahim Starling sa dva gola, a svoj prvi pogodak u dresu novog kluba postigao je Nikolas Džekson.

Pre tog trijumfa, domaćin je remizirao sa Liverpulom i doživeo poraz od Vest Hema, pa se nakon tri odigrana kola nalazi na desetom mestu tabele Premijer lige.

Čelsi je dosta mlada ekipa, a Maurusio Poketino je poznat kao trener koji zna da razvija i pravi odlične igrače što je pokazao u Sautemptonu i Totenhemu, i biće veoma zanimljivo ispratiti šta će Argentinac uraditi sa velikanom iz Londona ove sezone.

Što se tiče Notingema, on je u uvodna tri kola ostvario pobedu i doživeo dva poraza.

Izgubio je od velikana Arsenala i Mančestera što se i dalo očekivati, a između tih mečeva savladao je Šefild junajted i biće mu bitno da nastavi da dobija takve mečeve kako bi ponovo obezbedio igranje u Premijer ligi.

Dvostruki prvak Evrope je bio veoma aktivan u poslednjem danu prelaznog roka. ''Šumare'' je napustio Brenan Džonson koji je pojačao Totenhem u transferu vrednom 47 miliona evra, a taj novac potrošen je na dovođene Ibrahima Sangarea, Murilja, Kaluma Hadsona Odoija, Odiseasa Vlahodimosa, Nuna Tavareša, Divoka Origija i Omobamidelea.

Kao i prošle sezone, Forest je doveo veliki broj igrača preko leta, čak 14, a cilj će mu ponovo biti opstanak u najjačoj ligi sveta, a možda četa Stiva Kupera uspe i nešto više da uradi.

Današnji rivali su prošle sezone dva puta delili bodove (2:2, 1:1), a mi verujemo da će Čelsi danas doći do nova tri boda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)