AJAKS OSTAO BEZ GLAVNOG IGRAČA: I pored toga ne bi trebalo da ima problema sa ''ludom šumom''

V.M.

31. 08. 2023. u 09:55

U revanš utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope, Ajaks će dočekati Ludogorec (20.00).

АЈАКС ОСТАО БЕЗ ГЛАВНОГ ИГРАЧА: И поред тога не би требало да има проблема са лудом шумом

Foto: Profimedia

Pre sedam dana u Bugarskoj, holandski velikan je rutinski slavio sa 4:1. Glavna zvezda meča bio je Mohamed Kudus (postigao het-trik) koji je u međuvremenu prešao u Vest Hem za 45 miliona evra, ali i bez njega Ajaks ne bi trebao da ima problema sa obezbeđivanjem učešća u Ligi Evrope.

Domaćin je prošle sezone zauzeo treće mesto na tabeli Eredivizije i nakon dugo vremena neće nastupati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a svoj put u Ligi Evrope započeo je od ovog kola.

Što se tiče domaćeg prvenstva, Ajaks je do sada odigrao dva kola u kojima je savladao Herakles (4:1) i remizirao sa Ekselziorom (2:2).

Sa druge strane, Ludogorec je za razliku od svog rivala igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tamo je u prvom kolu savladao Balkani, ali je nakon toga ispao od Ljubljanske Olimpije. 

Tim porazom se ''spustio'' u Ligu Evrope, gde je u trećem kolu kvalifikacija izbacio Astanu i danas će pred svojim navijačima pokušati da dođe do velikog preokreta.

''Luda šuma'' je za vikend savladala Beroe sa 5:0, ali odbrana titule joj ne ide baš najbolje jer je trenutno šesta na tabeli i zaostaje sedam bodova za vodećom Lokomotivom iz Plovdiva.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)