"LAVOVI" SU NAJOPASNIJI KADA JURE REZULTAT: Ređana se specijalizovala za preokrete

O. M.

29. 08. 2023. u 11:26

REĐANA dočekuje ekipu Palerma u trećem kolu italijanske Serije B. Utakmica se igra na stadionu "Ćita del trikolore" u Ređo Emiliji od 20 časova i 30 minuta.

ЛАВОВИ СУ НАЈОПАСНИЈИ КАДА ЈУРЕ РЕЗУЛТАТ: Ређана се специјализовала за преокрете

Foto: Profimedia

Domaći tim je novu sezonu otvorio dvema pobedama u ranoj fazi Kupa Italije. Lavovi su u preliminarnoj rundi savladali Peskaru sa 6:2, iako su "delfini" u 27. minutu imali vođstvo od 2:0. U drugom kolu Ređana je kao gost savladala Moncu sa 2:1, iako je i u toj utakmici jurila rezultat.

Na startu Serije B Ređana je poražena u gostima Ćitadeli sa 1:0. Iako je posle gola, primljenog u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena, preuzela inicijativu i pas-igrom plela mrežu oko gola domaćina, nije uspela da probije odbranu Ćitadele. U drugom kolu "lavovi" su gostovali Komu i opet bili na ivici poraza pošto su u 47. minutu gubili sa 2:0, ali su uspeli da izjednače iz penala u 90. minutu.

Palermo je u Kupu ispao već na prvoj prepreci u vidu gostovanja Kaljariju. Izborili su produžetke u kojima su primili gol, ali uspeli i da izjednače u prvom minutu nadoknade. Kad su se već pripremali za penale usledio je šokantan gol domaćih za 2:1.

Na startu Serije B Palermo je odigrao bez golova protiv Barija, a u drugom kolu je bio slobodan pa je termin iskoristio za prijateljsku utakmicu u kojoj se "iživljavao" nad malteškom Melitom (5:1).

Ređana i Palermo su se u ovom veku sastali samo jednom, pre dve sezone u prvom kolu Kupa kada su Sicilijanci pobedili sa 3:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)