NOVI PRVOLIGAŠ SE NIJE SNAŠAO: Estoril ide po tri boda u Amadoru

O. M.

25. 08. 2023. u 14:10

ESTRELA AMADORA dočekuje Estoril u prvom meču trećeg kola portugalske Primeira lige. Utakmica se igra na stadionu "Žose Gomes" u predgrađu lisabona Amadori.

НОВИ ПРВОЛИГАШ СЕ НИЈЕ СНАШАО: Есторил иде по три бода у Амадору

Profimedia

Posle dva kola domaći tim je i dalje bez bodova, ali zahvaljujući najmanje lošoj gol-razlici od svih timova koji su startovali sa dva poraza nalazi se van zone ispadanja.

S druge strane, gostujući tim je ostvario po jednu pobedu i poraz i nalazi se na devetom mestu sa tri boda.

Estrela je novi član Primeira lige, gde je došla preko plej-ofa u kome je posle penala bila bolja od Maritima. U prvom meču bilo je 2:1 za tim iz predgrađa Lisabona, a u revanšu u Funšalu istim rezultaom slavio je Maritimo. Estrela je bila bolja na penale i ušla u Primeiru. 

Pobeda u prvom susretu baraža bila je poslednja utakmica, zvanična ili prijateljska, u kojoj je Estrela izbegla poraz. Usledio je niz od sedam izgubljenih utakmica, uključujući i dve na startu nove sezone Primeire, od Vitorije Gimaraeš 0:1 i od Benfike 0:2.

S druge strane, Estoril je sezonu otvorio porazom 3:4 od Aruke, iako je pri rezultatu 1:1 u 36. minutu ostao s igračem više na terenu. Pobednički gol Aruka je postigla u petom minutu nadoknade.

U drugom kolu Estoril je dočekao Rio Ave i golovima iskusnog defanzivca Mangale i napadača Markeza pobedio sa 2:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!