TSC UBELJIVO PORAŽEN U EVROPI: Može li četa bišveg selektora Srbije do novog iznenađenja?

V.M.

20. 08. 2023. u 09:40

U večernjem terminu od 19:30 Javor će dočekati vicešampiona Srbije.

ТСЦ УБЕЉИВО ПОРАЖЕН У ЕВРОПИ: Може ли чета бишвег селектора Србије до новог изненађења?

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Domaćin je na veoma dobar način otvorio sezonu. Nakon što je dve godine radio kao sportski direktor u klubu, trenersku palicu je preuzeo Radovan Ćurčić i može se reći da radi solidan posao.

Javor je neporažen u uvodna tri kola, slavio je protiv Novog Pazara (3:1), a na dva gostovanja u prestonici osvoji je po bod. Prvo je remizirao sa Voždovcem na otvaranju prvenstvu, dok je u prošlom kolu ''otkinuo'' bod Čukaričkom (2:2).

Što se tiče TSC-a, on je preko nedelje video koliko igranje u Evropi može biti surovo po naše klubove. Žreb ga je spojio sa Bragom koja je pokazala da je za dve klase kvalitetnija ekipa i savladala ga je poprilično rutinski u Bačkoj Topoli sa 4:1 nakon trijumfa u Portugalu od 3:0.

Dobra vest za gosta je to što će direktno igrati u grupnoj fazi Lige Evrope, ali moraće znatno da poboljša svoje igre ako misli da se ne obruka u drugom najjačem evropskom takmičenju.

Ako pogledamo Superligu Srbije tu solidno ide četi Žarka Lazetića, u prvom kolu su remizirali sa Partizanom (3:3), a nakon toga su savladali imenjake (Radnički) iz Niša i Kragujevca.

Verujemo da će Javor iskoristiti umor TSC-a i doći barem do boda kao protiv Čukaričkog. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X (kvota 2,04)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu