''CRNO-BELI'' SE NADAJU ČUDU: PSV je veći deo posla odradio na svom terenu

V.M.

15. 08. 2023. u 09:50

U revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Šturm će pokušati da nadoknadi tri gola zaostatka protiv holandskog viceprvaka (20.30), pravdu na utakmici će deliti srpski sudija Srđan Jovanović.

ЦРНО-БЕЛИ СЕ НАДАЈУ ЧУДУ: ПСВ је већи део посла одрадио на свом терену

Foto: Profimedia

PSV je pre sedam dana pokazao da je dosta kvalitetniji tim od Šturma, sve je bilo jasno nakon 32 minuta kada je na semaforu stajalo 3:0, a do kraja meč oba tima su postigla još po gol za konačnih 4:1.

''Filipsvoci'' su na sjajan način započeli sezonu predvođeni novim trenerom Peterom Bošom. Savladali su Fejenord u Superkupu sa 1:0, što je bio prvi trofej u karijeri iskusnog stručnjaka.

Pored toga, za vikend su na otvaranju holandskog prvenstva savladali Utreht sa 2:0 pogocima najskupljeg pojačanja u istoriji kluba Noe Langa i Fertesena.

Sa druge strane, Šturm će večeras pokušati da uradi nemoguće i preokrene tri gola zaostatka pred svojim navijačima na ''Merkur areni''.

Ekipa iz Graca je u uvodna dva kola austrijskog prvenstva ostvarila pobede, ali proteklog vikenda je remizirala sa Klagenfurtom i izgubila korak za vodećim Salcburgom (devet bodova). Glavni razlog za to je bio crveni karton koji je 33. minutu utakmice zaradio Šneg.

Današnji rivali su se međusobno sastali u grupnoj fazi Lige Evrope pre dve sezone i tada je PSV ostvario dve rutinske pobede, kod kuće 2:0 i u gostima 4:1.

Verujemo da je PSV većinu posla odradio kod kuće i tako obezbedio plasman u plej-of za Ligu šampiona iz kojeg je ispadao u protekle dve sezone, te zbog toga očekujemo nešto otvoreniji meč sa dosta pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)