AMBICIJE SPLASNULE VEĆ NA STARTU: Želeli u Bundesligu pa primili "petardu" na startu Cvajte

O. M.

04. 08. 2023. u 11:21 >> 11:21

U prvom meču drugog kola Druge nemačke Bundeslige, Paderborn će dočekati ekipu Osnabrika. Oba tima su pretrpela poraze u prvom ovosezonskom kolu pa će im utakmica u petak biti prilika da dođu do prvih bodova. Meč se igra od 18.30 časova na "Houm deluks areni" u Paderbornu.

АМБИЦИЈЕ СПЛАСНУЛЕ ВЕЋ НА СТАРТУ: Желели у Бундеслигу па примили петарду на старту Цвајте

Foto: Profimedia

Paderborn je prethodnu sezonu završio na šestom mestu na tabeli, a ambicije u novoj sezoni su da se klub domogne Bundeslige.

U pet pripremnih mečeva zabeležili su samo jedan poraz, od Dinama iz Drezdena 2:0, uz čak četiri pobede. Savladali su Vupertal 2:1, Gornik 4:0, Bajer Leverkuzen 2:1 i u poslednjoj pripremnoj utakmici Valvajk sa 3:0.

I pored dobre igre tokom letnje pauze, Paderborn je loše počeo sezonu u domaćem šampionatu. U derbiju prvog kola igrali su protiv Grojter Furta, a pošto su već od osmog minuta igrali sa igračem manje usledio je ubedljiv poraz od 5:0.

Posle dve sezone igranja u trećoj ligi, Osnabrik se vratio u popularnu „cvajtu”. Sezonu su završili na trećem mestu na tabeli, a pošto drugi tim Frajburga koji je završio na drugom mestu nema pravo ulaska u viši rang, kao sledeći tim na tabeli Osnabrik je zauzeo njihovo mesto.

Kao i Paderborn, i Osnabruk je odigrao veoma dobro u pripremnom periodu. U šest prijateljskih utakmica zabeležili su četiri pobede (Lote, Emen, MK Dons i Viktorija Keln) i dva remija (Diseldorf, Braunšvajg).

Ipak, u prvom prvenstvenom meču poraženi su od Karlsruera sa 3:2. Iako je Osnabrik dva puta vodio, rezervista Burnić je na kraju meča postigao gol i doneo pobedu svom timu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

BRUKA NA ROLAN GAROSU: Da li je moguće da su ovo uradili Olgi Danilović nakon današnje senzacije?!