TEŽAK ZADATAK PRED PRVAKOM CRNE GORE: Može li nadoknaditi gol zaostatka iz Severne Makedonije?

V.M.

01. 08. 2023. u 11:00

VEČERAS od 21.00 Budućnost će u revanšu kvalifikacija za Ligu konferencija pred svojim navijačima pokušati da nadoknadi gol zaostatka protiv Struge.

ТЕЖАК ЗАДАТАК ПРЕД ПРВАКОМ ЦРНЕ ГОРЕ: Може ли надокнадити гол заостатка из Северне Македоније?

Profimedia

Prošle nedelje, prvak Severne Makedonije je zasluženo slavio na svom terenu. Držao je loptu u svojim nogama, uputio više udaraca na gol protivnika (10:3) i to mu se isplatilo u 30. minutu kada je Ibrahimi postigao jedini gol na utakmici.

Ovo je Strugi druga sezona zaredom da učestvuje u nekom evropskom takmičenju. Prošle godine je ispala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od Liepaje, dok je ove sezone započela u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je i tu bolji od nje bio Žalgiris (0:0, 1:2).

Sa druge strane, Budućnost je igrala na pretkvalifikacionom turniru za najelitnije evropsko takmičenje, gde je u finalu ponižena od strane Brejdalbika.

Pre razočaravajućeg nastupa u Ohridu, šampion Crne Gore je neuspešno započeo odbranu titule porazom od Mladosti Donje Gorice, ali je ovog vikenda odložio meč domaćeg prvenstva kako bi se bolje pripremio za današnji susret.

Verujemo da je Struga u ovom trenutku kvalitetnija ekipa, pruža bolje partije i očekujemo da se plasira u narednu rundu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori