NAJSTARIJA EKIPA SUPERLIGE SRBIJE ŽELI POBEDOM DA OTVORI PRVENSTVO: Gost iz Surdulice je u potpunosti promenio tim preko leta

V.M.

31. 07. 2023. u 09:01

U poslednjoj utakmici prvog kola Superlige Srbije, Mladost će dočekati Radnik (19.00).

НАЈСТАРИЈА ЕКИПА СУПЕРЛИГЕ СРБИЈЕ ЖЕЛИ ПОБЕДОМ ДА ОТВОРИ ПРВЕНСТВО: Гост из Сурдулице је у потпуности променио тим преко лета

Foto: FK Crvena zvezda

Mladost je prošle godine bila u grčevitoj borbi za opstanak, ali je sjajnim igrama u plej-autu obezbedila barem još jednu sezonu u srpskoj eliti. 

Kako ne bi došla u sličnu situaciju, ekipa iz Lučana se pojačala preko leta. ''Plavo-beli'' dres je obukao rekorder po broju odigranih utakmica u Superligi Srbije Janko Tumbasević, kao i iskusni defanzivnci Milan Joksimović i Marko Tomić.

U klub su dovedeni prekaljeni fudbaleri sa superligaškim iskustvom, te je Mladost sačuvala epitet najstarije ekipe u srpskoj eliti.

Dobra vest za domaćina je što je u ekipi ostao jedan od najvećih talenata sa ovih prostora devetnaestodogišnji Nikola Jojić koji je prošle sezone postigao sedam golova i podelio osam asistencija.

Što se tiče Radnika, on je napravio veliki podvig obezbedivši opstanak u eliti prošle sezone. U plej-autu je dogurao do mesta koje vodi u baraž, a tamo je bio bolji od Grafičara.

Surduličani su napravili veliki promene u ekipi pred novu sezonu, može se reći da su u potpunosti izmenjali sastav jer ih je napustilo čak 13 igrača, a najveća promena napravljena je na klupi jer je Slavoljuba Đorđevića zamenio Zoran Ljubinković.

Oba tima su igrala promenljivo na pripremama i biće interesantno videti kako će započeti novu sezonu.

Mladost je prošle godine dva puta na svom terenu savladala Radnik, a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar