HALMŠTAD JOŠ SANJA EVROPU: Gosti jednom nogom u Superetanu

O. M.

29. 07. 2023. u 12:20

HALMŠTAD dočekuje fenjeraša Varberga u utakmici 17. kola švedske Alsvenskan lige. Meč je na programu od 20 časova.

ХАЛМШТАД ЈОШ САЊА ЕВРОПУ: Гости једном ногом у Суперетану

Profimedia

Halmštad je pre ovog kola na sedmom mestu na tabeli sa 25 bodova, deset manje od Malmea na poziciji koja vodi u Evropu sledeće sezone. S obzirom da je prvenstvo tek na sredini, Halmštad i dalje ima šansu da se dokopa jedne od prve tri pozicije.

Halmštad nema poraz u prethodnih pet kola, dok je u poslednjih deset mečeva izgubio samo jednu utakmicu. Da nisu remizirali protiv Varne i dva puta protiv Geteborga koji je u to vreme bio poslednji na tabeli, bili bi u mnogo boljoj poziciji.

Varberg igra katastrofalno i nakon 16 odigranih mečeva se nalazi na poslednjem mestu sa samo osam osvojenih bodova, šest manje od AIK-a i Degerforša koji su u “sigurnoj” zoni. Ukoliko tome dodamo ukupnu gol razliku od 11:30 Varberg je najlošiji tim Švedske lige po svim parametrima.

Gosti su u prethodnih deset kola zabeležili čak osam poraza, uz remi protiv Degerforša i pobedu protiv rivala u borbi za opstanak, Geteborga. U prethodnom kolu su poraženi od Kalmara koji je od 34. minuta igrao sa igračem manje zbog crvenog kartona golmana Rikarda Fridriha.

Jedina stvar koja održava nadu gostiju su loši rezultati konkurenata u borbi za opstanak, ali ukoliko ne podignu formu u što skorije vreme, sve su prilike da ćemo ih naredne godine gledati u Superetan ligi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2.00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)