ŽIVKOVIĆ I DRUŽINA BI DA SE VRATE U EVROPU: Puna ''Tumba'' dočekuje ''lavove" iz prestonice

V.M.

27. 07. 2023. u 13:30

VEČERAS od 19.30 PAOK će na ''Tumbi'' ugostiti Beitar iz Jerusalima u utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

ЖИВКОВИЋ И ДРУЖИНА БИ ДА СЕ ВРАТЕ У ЕВРОПУ: Пуна Тумба дочекује лавове из престонице

FOTO: AP

Prošle sezone PAOK se obrukao u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Eliminisan je već u 2. kolu od Levskog iz Sofije ukupnim rezultatom 1:3, a samo godinu dana pre toga crno-beli su igrali četvrtfinale trećeg najjačeg evropskog takmičenja, gde ih je zaustavio Marselj.

Grčkom predstavniku još nije počelo prvenstvo, tako da je formu tempirao na pripremama. Odigrao je pet prijateljskih utakmica u kojima je upisao dve pobede, doživeo isto toliko poraza i odigrao jedan remi.

Navalu ekipe iz Soluna predvodi krilni napadač Andrija Žiković, sjajni srpski fudbaler je miljenik publike i doskoro je bio najplaćeniji igrač tima, ali ta titula sada pripada Brazilcu Dagalasa Augusta koji je preko leta produžio ugovor sa ''crno-belima''.

Što se tiče gosta, Beitar se nakon tri godine vraća na međunarodnu scenu. Izarelski predstavnik nikada u svojoj istoriji nije igrao grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, a najbliži tome bio je 2016. godine kada je dogurao do plej-ofa za Ligu Evrope, ali tu je od njega bolji bio Sent Etjen ukupnim rezultatom 1:2.

Gostu je, za razliku od njegovog rivala, već započeo takmičarski deo sezone, odigrao je finale izraelskog Superkupa u kojem je poražen od strane Makabija iz Haife (1:3).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)