SRPSKI REPREZENTATIVAC DEBITUJE ZA NOVI KLUB: Šampion započinje odbranu trona

V.M.

23. 07. 2023. u 11:00

U prvoj utakmici češkog prvenstva gledaćemo duel Sparte Praga i Sigme Olomouca.

СРПСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ДЕБИТУЈЕ ЗА НОВИ КЛУБ: Шампион започиње одбрану трона

Foto Profimedia

Domaćin je prošle sezone vodio veliku bitku sa svojim gradskim rivalom Slavijom za titulu. Ključan je bio međusobni duel četiri kola pre kraja u kojem je Sparta slavila sa 3:2 i na kraju se okitila novim naslovom prvaka.

Ekipa iz prestonice sada kreće u odbranu titule, a jedno od glavnih pojačanja je povremeni srpski reprezentativac Veljko Birmančević. Izdanak partizanove škole fudbala i bivši igrač Čukaričkog se nije najbolje snašao u Tuluzu i pokušaće da karijeru na pravi put vrati u Češkoj.

Akutelni šampion je slabo započeo pripreme, na uvodna tri meča upisao je poraz i dva remija, ali je u generalnoj probi napunio mrežu Anderlehta (6:0) i nada se da je ta partija najava forme koja će ga krasiti na otvaranju prvenstva.

Sa druge strane, Sigma je prošle sezone zauzela šesto mesto na tabeli, a ove se nameračila da poboljša taj rezultat. O toj nameri svedoči sjajna igra gosta u pripremnom periodu za vreme kojeg je odigrao šest utakmica u kojima je ostvario impresivnih šest pobeda.

Prošle sezone ova dva tima su se surela tri puta, u dva navrata je slavila Sparta, a viđen je i remi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!