ARSENAL JE U VELIKOM PROBLEMU: Borba za opstanak će se voditi do poslednjeg kola

V.M.

17. 07. 2023. u 15:15 >> 15:16

U 25. kolu argentinskog prvenstva, Arsenal Sarandi će dočekati Instituto.

АРСЕНАЛ ЈЕ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ: Борба за опстанак ће се водити до последњег кола

Foto: Profimedia

Domaćin se nalazi u velikom problemu jer je tri kola pre kraja prikovan za dno tabele sa 18 osvojenih bodova. Sada je jasno da će borbu za opstanak voditi dva tima, pored Arsenala to će biti Hurakan koji ima samo bod više od njega, dok je dvadesetšestoplasirani Kolon gotovo sigurno opstao jer ima sedam bodova više od ekipe iz Sarandija.

Arsenal igra katastrofalno tokom čitave sezone, a dovoljno o tome govori podatak da je u prošlom kolu remijem sa Banfildom (0:0), prekinuo crni niz od četiri vezana prvenstvena poraza. 

Domaćin je ove godine ostvario samo pet pobeda, ali čak četiri su bile kod kuće i nada se da može do dođe do nove ''zlata vredne'' pred svojim navijačima.

Sa druge, Instituto je i matematički obezbedio opstanak, te bez ikakvog pritiska ulazi u samu završnicu prvenstva. Forma mu nije zavidna jer je na poslednjih pet utakmica ostvario samo jednu pobedu, a pored nje je uz dva remija doživeo isto toliko poraza. 

Jedan od njih bio je onaj prošlonedeljni koji mu je naneo Tige (0:1).

Današnji rivali vole da igraju na golova, na poslednja četiri međusobna duela oba tima su tresla mrežu, a na njima je ukupno viđeno 12 pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove