BIVŠI ŠAMPION DOČEKUJE AKTUELNOG: Tradicija nalaže da će biti golova

V.M.

02. 07. 2023. u 09:33

U velikom derbiju norveškog prvenstva koplja će ukrstiti Bode Glimta i Molde.

БИВШИ ШАМПИОН ДОЧЕКУЈЕ АКТУЕЛНОГ: Традиција налаже да ће бити голова

Foto Profimedia

Danas ćemo gledati obračun koji može biti veoma značajan u borbi za titulu. Bode je do prošlog kola bio neporažen, a posle neuspeha protiv Stromgodseta (0:2) ima ''samo'' plus osam u odnosu na drugoplasirani Viking. Ipak, danas mu na noge donosi aktuelni šampion koji igra promenljivo ove sezone, ali ako bi slavio mogao bi da dodatno otopi tu prednost.

Iako je izgubio u prošlom kolu, domaćin će sa dosta samopouzdanja ući u ovaj meč. ''Žuta horda'' igra fenomenalno ove sezone, a na svom terenu ne zna za poraz.

Bode je kod kuće na šest utakmica upisao pet pobeda uz jedan remi i u proseku daje više od tri gola na svom ''Asmpira stadionu''.

Sa druge strane, Molde je prošle godine sprečio Bode da osvoji treću uzastopnu titulu, ali slabo je započeo odbranu trona i nakon 12 odigranih utakmica zauzima peto mesto sa 19 osvojenih bodova, 12 manje od današnjeg rivala.

Gost ne voli da deli bodove ove sezone, odirao je samo jedan remi, a uz njega je doživeo pet poraza i upisao šest pobeda. Poslednju je ostvario prošlog vikenda protiv Haugesunda, 1:0.

Što se tiče međusobnih duela, goleade su redovna pojava što smo i videli minule sezone kada je Molde upisao dve pobede (3:1, 4:1)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)