BORJAN NAPADA REKORD: Kanada kreće u pohod na Gold kup

O. M.

27. 06. 2023. u 15:06 >> 15:06

FUDBALSKA reprezentacija Kanade počinje nastup na Gold kupu u noći između utorka i srede, kada će ugostiti selekciju Gvadalupe na stadionu "Bi-Em-O fild" u Torontu.

БОРЈАН НАПАДА РЕКОРД: Канада креће у поход на Голд куп

Foto: AP

Kanađani su izraziti favoriti i pokušaće pobedom da otvore pohod ka prvoj tituli šampiona Konkakaf zone u ovom veku, a trećoj ukupno od osnivanja Gold kupa 1991. 

Kanada je na ovaj Gold kup, čiji je jedan od kodomaćina uz SAD, došla posle poraza u finalu prvog izdanja Konkakaf Lige nacija gde je poražena od SAD sa 2:0. 

Reprezentacija Kanade nije izgubila na svom tlu od 2016. godine, kada je u kvalifikacijama za Mundijal poražena sa 3:0 od Meksika.

Sa selekcijom francuskog prekomorskog poseda Gvadalupe igrali su samo dva puta u istoriji i oba puta na tlu SAD. Zanimljivo, skor je izjednačen, pošto je Gvadalupe slavio u prvom susretu 2007. godine, dok je Kanada ostvarila trijumf na takmičarskom debiju Milana Borjana među stativama, 2011. godine. Ako bude igrao u sve tri utakmice grupne faze, golman Slovana će izbiti na šesto mesto večite liste kanadskih reprezentativaca po broju nastupa. Trenutno ih ima 75.

U drugoj utakmici grupe D sastaju se Gvatemala i Kuba.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2-4 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave