"SUPER ORLOVI" OVERAVAJU PLASMAN NA AFKON: Samo pobeda igra Sijera Leoneu

O. M.

18. 06. 2023. u 10:00

FUDBALSKA reprezentacija Sijera Leone dočekuje Nigeriju u poslednjoj utakmici petog kola kvalifikacione grupe "A" za odlazak na Kup Afričkih nacija koji će se u januaru i februaru sledeće godine održati u Obali Slonovače.

СУПЕР ОРЛОВИ ОВЕРАВАЈУ ПЛАСМАН НА АФКОН: Само победа игра Сијера Леонеу

Foto: Profimedia

Nigerija je trenutno druga na tabeli sa devet bodova, jednim manje od Gvineje Bisao koja ima utakmicu više. Sijera Leone je treći sa pet bodova, što znači da "zvezde leonea" moraju da pobede ako žele da ostanu u trci za jednim od prva dva mesta i plasman na AFKON.

Sijera Leone je loše startovao u kvalifikacijama, porazom od Nigerije u gostima i remijima sa Gvinejom Bisao i Sao Tome i Principeom kod kuće. Utisak je popravio gostovanjem Sao Tomeu koji je "lavove" ugostio u marokanskom gradu Agadiru.

Sijera Leone više od dve decenije čeka pobedu nad Nigerijom. U kvalifikacijama za Mundijala 2002. pobedili su sa 1:0. Bila je to njihova jedina pobeda u grupi, a umalo je koštala Nigeriju plasmana u Japan i Južnu Koreju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona