BIĆE GOLOVA U DUELU DVE AUSTRIJE: "LJubičasti" igraju veoma loše u gostima

O. M.

08. 06. 2023. u 09:35

AUSTRIJA iz Beča gostuje imenjakinji iz Luštenaua u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu konferencija.

БИЋЕ ГОЛОВА У ДУЕЛУ ДВЕ АУСТРИЈЕ: Љубичасти играју веома лоше у гостима

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Luštenau je završio kao osmi na tabeli grupe za opstanak, pa je morao da igra polufinale plej-ofa u kome je kao gost savladao Volfsberger sa 2:1 posle produžetaka.

"Ljubičasti" su osvojili peto mesto u grupi za šampiona, iza večitog rivala Rapida koji ide direktno u Ligu konferencija.

Poslednji duel ovih ekipa, u februaru, završen je pobedom Luštenaua od 1:0. Jedini strelac bio je Fridrikas u 45. minutu. Igrali su i početkom sezone, tačnije u sedmom kolu, kada je u Beču posle nekoliko preokreta bilo 2:2.

Gledajući međusobni skor ove sezone, ali i očajnu formu Bečlija na gostovanjima, gde ne znaju za pobedu poslednjih sedam utakmica, Luštenau je favorit, ali "ljubičaste" nikad ne treba otpisivati, naročito jer se igra i revanš na stadionu "Franc Hor".

Ove dve ekipe više pažnje u igri posvećuju napadu nego odbrani, Luštenau je samo dva puta u sezoni sačuvao mrežu, a Bečlije nijednom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)