GRADSKI RIVALI UKRŠTAJU KOPLJA U FINALU KUPA: Prag se deli na dva dela od 19 časova

V.M.

03. 05. 2023. u 11:43

TREĆI ovosezonski susret čeških velikana Sparte i Slavije Prag.

ГРАДСКИ РИВАЛИ УКРШТАЈУ КОПЉА У ФИНАЛУ КУПА: Праг се дели на два дела од 19 часова

Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Jako zanimljiv rasplet sezone nas očekuje u Češkoj. Pored finala kupa, današnji rivali se bore i za titulu prvaka države. Sparta je trenutno prva pred ulazak u plej-of, ali Slavija joj diše za vratom jer ima samo dva boda manje.

Što se tiče same forme, Sparta je na poslednjih pet utakmica upisala tri pobede uz dva remija, dok je Slavija u istom periodu trijumfovala samo dva puta i odigrala tri nerešena susreta.

Četa Brajana Pirske je odiseju u kupu započela protiv Domžalica (1:4), nakon toga je savladala Ostavu sa 1:3, u četvrtfinalu je nakon boljeg izvođenja penala izbačen Liberec, dok je u prošlom kolu rutinski odrađen posao protiv Budejovica rezultatom 2:0.

Sa druge strane, ''crveno-beli'' su se prošetali do finala. Redom su bili bolji od Dukle Prag (0:4), Karvine (0:2), Viskova (4:0) i Bohemijansa (3:2).

Na prva dva ovosezonska duela viđene su goleade. U prvom susretu je Slavija trijumfovala rezultatom 4:0, dok su sredinom aprila podelili bodove, 3:3.

Danas verujemo da će oba tima postići po gol u borbi za trofej.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024