REPRIZA PROŠLOGODIŠNJEG FINALA: Frajburg sprema osvetu Lajpcigu

O. M.

02. 05. 2023. u 11:28

NEMAČKI Kup stigao je skoro do same završnice, a ovog utorka na programu je prvo polufinale u kome će "koplja ukrstiti" Frajburg i Lajpcig.

РЕПРИЗА ПРОШЛОГОДИШЊЕГ ФИНАЛА: Фрајбург спрема освету Лајпцигу

Foto: Profimedia

Ove dve ekipe i u Bundesligi vode veliku borbu, a ulog je četvrto mesto odnosno plasman u Ligu šampiona. Takođe, ovo je repriza prošlogodišnjeg finala DFB-pokala u kome je slavio Lajpcig posle boljeg izvođenja penala.

Serija međusobnih susreta ne završava se danas jer ih očekuje bundesligaški okršaj 6. maja na istom ovom Evropa-park stadionu, popularnom Mosvaltu.

Frajburg, koji nije primio gol više od tri sata računajući sva takmičenja, do polufinala je stigao iznenadivši Bajern u Minhenu (2:1), dok je Red bul svoje mesto među četiri izborio preko Borusije Dortmund koju je savladao sa 2:0 u Lajpcigu.

U prvom duelu u sezoni, Lajpcig je na svom terenu pobedio sa 3:1. Jedan od golova za "bikove" na toj utakmici postigao je Kristofer Nkunku, i dalje najbolji strelac tima iako nije igrao od novembra prošle godine. Sada se oporavio od povrede mišića i biće glavni adut trenera Marka Rosea protiv izabranika Kristijana Štrajha.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 2,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja