''KONJUŠARI'' ČUVAJU PRVO MESTO: ''Savršena sezona'' je upropaštena

V.M.

02. 05. 2023. u 11:10

NEFČI dočekuje Karabag od 18 časova u utakmici 32. kola azerbejdžanskog prvenstva.

КОЊУШАРИ ЧУВАЈУ ПРВО МЕСТО: Савршена сезона је упропаштена

Foto: Profimedia

Domaćin je u veoma slaboj formi, u prošlom kolu remizirao je sa poslednjeplasiranim Sabailom i to mu je bio tek šesti osvojeni poen na poslednjih pet utakmica.

Nefči je trenutno treći na tabeli, zaostaje 17 bodova za liderom, dok ima 13 poena više od četvroplasirane Gabale, nema za šta da se bori i očekuje ga mirna završnica prvenstva.

Sa druge strane, Karabag je prvi na tabeli i sve je bliži osvajanju nove titule jer ima četiri boda više od Sabaha, a odigrao je meč manje od njega.

Gost je do skoro bio neporažen ali je pre dva kola izgubio upravo od Sabaha i tako propustio priliku da odigra sezonu bez poraza, ili ti ''savršenu sezonu''. Nakon toga ''konjušari'' su remizirali sa Zirom, ali i dalje ne bi trebalo da imaju većih problema oko osvajanja titule jer je do kraja ostalo samo četiri kola.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni viđena je podela bodova, 1:1.

Pre tog remija Karabag je upisao šest vezanih pobeda u međusobnim duelima i verujemo da će danas ostvariti novi trijumf.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)