LIVERPUL JE UHVATIO ZALET: ''Čekićari'' neporaženi u protekla tri kola

V.M.

26. 04. 2023. u 12:22 >> 12:22

VEST hem će ugostiti ''redse'' na ''London stadionu'' u prestonici od 20.45.

ЛИВЕРПУЛ ЈЕ УХВАТИО ЗАЛЕТ: Чекићари непоражени у протекла три кола

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je nakon serije veoma dobrih rezultata (dve pobede uz remi) pobegao iz opasne zone i sada se nalazi na sigurnom 13. mestu na tabeli sa šest bodova prednosti u odnosu na Everton koji je prvi tim ispod crte. Liverpul je takođe u naletu, izabranici Jirgena Klopa su ostvarili dve uzastopne pobede i zauzeli su sedmo mesto koje će verovatno garantovati Ligu konferencija (ukoliko Junajted ne ispadne iz top 6) na kraju sezone. 

Ovo će biti duel dve napadački veoma raspoložene ekipe. Vest hem je postigao dva gola protiv Arsenala i četiri protiv Bornmuta, a između tih utakmica napunio je mrežu Genta kada ga je savladao u revašnu četvrtfinala Lige konferencija (4:1).

Liverpul je takođe dva puta tresao mrežu Arsenala, a nakon toga je na dve utakmice postigao impresivnih devet golova (šest protiv Lidsa, tri protiv Notingema). 

''Čekićari'' će se u završetku sezone boriti za opstanak u eliti kao i osvajanje Lige konferencija u kojoj su glavni favoriti pred polufinalni duel sa AZ-om, a sa druge strane Liverpul će pokušati da se domogne barem Lige Evrope, jer je Liga šampiona verovatno nedostižna (Mančester i Njukasl mu beže velikih devet bodova). 

Oba menadžera neće imati značajnijih problema sa izostancima. Mojes neće moći da računa na Skamaku, dok će sa druge strane Klop biti bez Bajčetića, Keite i Firmina.

Na poslednjih pet međusobnih duela Liverpul je slavio četiri puta uz trijumf Vest hema. Na tim utakmicama je palo 14 golova, a večeras verujemo da će oba tima zatresti mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)