''RUDARI'' BEZ MOTIVA: Mladost se bori za opstanak

V.M.

21. 04. 2023. u 10:20

KOLUBARA dočekuje ekipu iz Lučana u prvom kolu plej-aut faze domaćeg prvenstva.

РУДАРИ БЕЗ МОТИВА: Младост се бори за опстанак

FOTO: FK crvena zvezda

Domaćin je igrao veoma dobro tokom čitave sezone, ali pored toga što je savladao Spartak u zadnjem kolu regularnog dela takmičenja (2:1) nije uspeo da se domogne plej-ofa zbog lošijeg međusobnog duela sa Radničkim iz Kragujevca.

Kolubara je gotovo pa sigurno obezbedila opstanak jer ima čak 37 osvojenih bodova, ubedljivo najviše od svih ekipa u plej-autu i Veroljubu Dukancu će biti teško da motiviše igrače koji nemaju za šta da se bore u završom delu prvenstva.

Drugačija je situacija kod gosta koji se bori za opstanak. Sa dva vezana remija Mladost je pobegla sa dna i sada se nalazi na 14. poziciji koja vodi u baraž.

Zajedno sa imenjakom iz Novog Sada, ekipa iz Lučana je ostvarila najmanje pobeda u ligi ove sezone (samo četiri) i biće joj jako teško da dođe do opstanka u ovoj fazi takmičenja jer zaostaje čak šest bodova za Javorom koji je najgori od svih ekipa u ''sigurnoj luci''.

Na dva ovosezonska međusobna duela oba tima su ostvarila po pobedu, prvo je Kolubara slavila sa 3:2, a u drugom delu prvenstva Mladost se osvetila rezultatom 2:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna