''DRIM TIM'' SE BORI ZA TITULU: U prestonici se igra gradski derbi

V.M.

13. 04. 2023. u 12:41

Al Arabi će dočekati Al Ahli u okviru 19. kola katarske Stars lige.

ДРИМ ТИМ СЕ БОРИ ЗА ТИТУЛУ: У престоници се игра градски дерби

Profimedia

Domaćin je u odličnom ritmu i vezao je tri ligaške pobede. Redom je bio bolji od Al Garafe, Al Salije i Um Salala, tom serijom dobrih rezultata se popeo na drugo mesto i zaostaje samo dva boda za neprikosnovenim Al Duhailom. Al Arabi igra dosta dobro kod kuće ove sezone, na osam utakmica je ostvario šest trijumfa uz dva poraza.

Danas ima odličnu priliku da pred svojim navijačima protiv posrnulog rivala upiše četvrti uzastopni ligaški trijumf i tako, bar na kratko, preuzme poziciju lidera.

Što se tiče gosta, on je u veoma lošoj formi i na poslednje četiri utakmice je osvojio samo jedan bod. Nakon što je remizirao sa Al Garafom, doživeo je tri uzastopna poraza od Katar SC-a, Al Vakre i Šamala. Trenutno je sedmi na tabeli sa 21. osvojenim bodom uz gol-razliku 28:35.

Al Ahli je odigrao devet utakmica na gostovanjima ove sezone i upisao je po tri pobede, poraza i remija.

Večeras će se odigrati treći ovosezonski gradski derbi, u prvenstvu je slavio Al Ahli sa 2:3, dok je ''drim tim'' uzvratio u kupu rezultatom 1:2.

Očekujemo da se Al Arabi popne na prvo mesto tabele Stars lige.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,90)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024