''LAKA KONJICA'' BI DA PREUZME TRON: Može li je bivši miljenik ''grobara'' zaustaviti?

V.M.

11. 04. 2023. u 09:40

OMONIJA dočekuje Aris iz Limasola u utakmici koja može odlučiti ishod kiparskog prvenstva.

ЛАКА КОЊИЦА БИ ДА ПРЕУЗМЕ ТРОН: Може ли је бивши миљеник гробара зауставити?

FOTO: Profimedia

Domaćin pruža promenljive partije od kada je počeo plej-of. Podelio je bodove sa liderom APOEL-om, nakon toga je izgubio od razigranog Apolona, dok je u prošlom kolu upisao prvi trijumf protiv Pafosa (2:0). Omonija se sa istim protivnikom susrela preko nedelje u prvoj utakmici polufinala kupa, povela je preko Luizua, ali Žairo je izjednačio u završnici i očekuje nas zanimljiv revanš. 

''Kraljica'' je šesta na tabeli sa 45 osvojenih bodova i na tom mestu će verovatno i ostati do kraja prvenstva jer joj petoplasirani Pafos beži sedam poena. U redovima čete Sofronisa Avgustija nalazi se bivši fudbaler Partizana Nemanja Miletić koji je upisao 20 ligaških nastupa na kojima je postigao jedan gol.

Aris se nalazi u strahovitoj formi, neporažen je na poslednjih deset utakmica (osam pobeda, dva remija) i ako bi danas slavio, preuzeo bi prvo mesto od APOEL-a Vladana Milojevića, koji mu beži dva boda, pred međusobni duel koji ih očekuje u sledećem kolu. Poslednja žrtva ''lake konjice'' bio je Apolon, trijumf je doneo Soke pogotkom u 73. minutu. 

Gost nikada u svojoj istoriji nije osvojio kiparsko prvenstva i ima odličnu priliku da to konačno učini.

Ovo će biti treći obračun današnjih rivala u tekućoj sezoni, na prvom je viđena podela bodova (1:1), dok je u drugom slavio Aris sa 1:2.

Verujemo da će ''laka konjica'' preuzeti prvo mesto posle gostovanja na ''Neo GSP stadionu''.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!